Norbergs Persienn o Markis

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norberg och Norbergs Persienn o Markis är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Norbergs Persienn o Markis är ett av dem. Statusen för Norbergs Persienn o Markis är att Bolaget är aktivt.

Norbergs Persienn o Markis är ett Enskild firma och skapades 2005-08-31. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Norberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Norbergs Persienn o Markis ska trivas.

Norbergs Persienn o Markis är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-22. I Norberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Sälja, montera och reparera persienner och markiser.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Norbergs Persienn o Markis är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-22.

Idag är Norbergs Persienn o Markis och det finns flera bolag som är det idag i Norberg.

Vill man komma i kontakt med Norbergs Persienn o Markis så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7707200.

.

De som är på något sätt har med Norbergs Persienn o Markis är Holm, Mats Erik som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Norbergs Persienn o Markis har 650228-XXXX som sitt organisationsnummer.